Quick Boys – Noordwijk is natuurlijk dé wedstrijd van het weekend. Een belangrijke pot waarin de titelstrijd in de Derde Divisie wellicht wordt beslist. Voordat het zover is, is het tijd om even te ontspannen. Met een lang weekend in het vooruitzicht is er maar één plek waar je dat lange weekend het beste kan beginnen. Dat is natuurlijk bij ‘Vijf dingen voor langs de lijn’. 

Scheren
Kagia werd afgelopen weekend kampioen en dat werd goed gevierd. Ook in de regio Haarlem mocht een club zich kampioen noemen, namelijk Heemstede. De trainer van de ploeg had een weddenschap en moest die natuurlijk wel nakomen..

Snel afgelopen
Glenn Lobbezoo is naast verdediger bij Kagia ook een levensgenieter. Alleen moet Lobbezoo wel opletten dat hij niet teveel van het leven geniet..

Drukke agenda
Waarschijnlijk heb je het al meegekregen: De KNVB heeft speelronde 33 van de Eredivisie met een paar dagen verplaatst. Daarom riep de bond clubs op om zich te melden in Zeist. Één club had al iets op de planning staan helaas.

Halve finale
Overigens raakt het succes van Ajax in de Champions League niet alleen Eredivisieclubs..

De jas strikes again
Helaas.. De jas van ondergetekende was deze week weer een gespreksonderwerp in de streek (zucht..). Nou Kim Feelders, kom maar op met die jas!

Lees ook:Gemeente Lisse geeft jawoord voor nieuwbouw Ter SpeckePOPULAIRE BERICHTEN