Vrijdagavond dus hoogste tijd je wat gespreksstof voor langs de lijn te geven. In deze editie natuurlijk aandacht voor de wereldgoal van Alessandro Fiorenzi van AS Roma. Die is uiteraard ook in de Bollenstreek allang gemaakt. Daarnaast blijkt One Direction bij FC Lisse rond te lopen, kijken we weer terug naar wat er precies een jaar geleden gebeurde in de streek en hebben we een wel heel bijzonder lid in de Vriendenclub. 

1. Wat Fiorenzi deed, heeft Martijn Gootjes allang voorgedaan. 
Inmiddels heeft iedereen de goal van AS Roma-speler Fiorenzi tegen FC Barcelona voor de Champions League wel gezien. Martijn Gootjes liet in het seizoen 2005-2006 al zien hoe dat moet. Het werd, logischerwijs, ook gekozen tot doelpunt van het jaar bij de Uien.
[youtube id=”SnsCkTVylIM” width=”728″ height=”360″]

2. One Direction strijkt neer op Ter Specke!
Voor wie fan is van One Direction, goed nieuws! Je hoeft niet meer in alle vroegte voor een deur te gaan liggen om een glimp van de boys op te vangen. Je gaat gewoon een keertje kijken bij een thuiswedstrijd van FC Lisse. Of ze kunnen zingen betwijfelen we maar met de looks zit in ieder geval wel snor!Live while we’re young!
onedirection

3. Een jaar gelden in de Bollenstreek..
Kroop Vitesse in de tweede ronde van KNVB Beker door het oog van de naald tegen VVSB op De Boekhorst. Waar iedereen zich met een 1-1 stand al opmaakte voor een zinderende verlenging, schoot Renato Ibarra de 1-2 op de borden. Een enorme domper voor de Noordwijkerhouters. Hoe dat precies ging, zie je hieronder.
[youtube id=”7qe4_8u-wXQ” width=”728″ height=”360″]

4. Goed voorbeeld doet volgen..
Mocht je je nou weer eens opwinden over opnieuw een verkeerde beslissing van de arbiter in kwestie, bekijk dan even het weergaloze filmpje van de Vliegende Panters. ,,Door alle consternatie zijn er nog heel wat minuten te spelen.”
[youtube id=”aiVRAh-9648″ width=”728″ height=”360″]

5. Rijnsburgse Boys 1 lid van de VIDB Vriendenclub
Het doet ons deugd dat ook we door de voetballers uit de streek gewaardeerd worden. Rijnsburgse Boys 1 werd als team lid van de VIDB Vriendenclub en stuurde deze foto met de Derbystar door (al lijkt Bart Freke zijn bedenkingen te hebben..). Met dank aan Willem Brugmans. Welk team volgt?
rbb_derbystar

 


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC2-4SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk6-4FC Lisse
Warmunda 3-0Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede2-2SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk2-0HHC Hardenberg
FC Lisse4-2SteDoCo
Sporting Leiden3-3VVSB (zat.)
ASWH0-1Quick Boys
Warmunda4-7Hazerswoude Boys
Katwijk2-0De Treffers
Koninklijke HFC2-1Rijnsburgse Boys
VVSB0-2GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels4-1Roda '76
Brielle1-0Kagia
Zo. 17 nov.
ASC14.00Foreholte
Van Nispen (zon.)14.00Spaarnwoude