Natuurlijk zullen Wilfred van Leeuwen en zijn selectiespelers het ontkennen, maar ze zitten allemaal met hun gedachten al in stadion Galgenwaard. Het treffen met WKE is slecht een voorprogramma in de belangrijkste week uit de geschiedenis van VVSB. Zo is Stijn van der Slot al de zolder op gedoken en kwam hij terug met een oude foto van hem en Yassin Ayoub. Verder kregen we deze week post van Timo Ruigrok, kijken we mee bij een oud-Brabantse traditie en zond Omroep West een reportage over de vriendin van Tommy Bekooij uit.

1. Tattoo Timo

Vorige week berichtten wij al over Timo Ruigrok die zich in oosterse oorden begeeft. De SJC’er heeft deze week in Azië een tatoeage laten zetten. Niet een vaag plakplaatje dat enige symboliek moet duiden. Neen! De Noordwijker zette een duidelijke tekst op zijn lichaam. Hij laat zich niet uit het veld slaan door een paar blessures. Niet artsen, vrienden of geliefden bepalen wanneer hij zijn schoenen aan de wilgen hangt. Dat doet hij helemaal zelf.

IMG_7824

2. Te laat komen…

Iedereen heeft er een hekel aan en elk team heeft ze: notoire laatkomers. De straffen voor te laat komen zijn niet bijster origineel te noemen. Zo heb je de aloude boetepot, een kratje bier lappen na de wedstrijd of het eeuwige verdict van de shirtjes wassen. Dat moet anders dachten ze bij het Overijsselse ABS. De speler die te laat kwam kreeg een originele straf waarbij zijn teamgenoten hun frustraties konden uiten.

TE LAAT KOMEN = BOETE! 😂 😂 😂 AMATEURLIFE – Laatkomer Dennis krijgt straf van de boys van ABS2…

Een video die is geplaatst door FootballCulture | Clothing (@footballculture_com) op

3. Mevrouw Bekooij

Onze eigen Simone vroeg er het afgelopen najaar al naar: de vriendin van VVSB-speler Tommy Bekooij. De blondine uit Koudekerk aan den Rijn is als Miss Januari te zien in de boerinnenkalender van 2016 en ze strijdt binnenkort als enige uit Zuid-Holland om de titel Miss Boerin 2016. Dat ze kans maakt op de prestigieuze titel weten wij zeker; maar zal ze gaan winnen? Bij Omroep West werd ze aan de tand gevoeld over de fotoshoot en meer. 

4. Van der Slot en Ayoub

Komende woensdag staan ze tegenover elkaar: Stijn van der Slot en Yassin Ayoub. Wat waarschijnlijk weinig mensen weten is dat de spelers vroeger teamgenoten van elkaar waren. Bij het roemruchte Haarlem speelden de twee in hetzelfde jeugdteam. Nu van ons de vraag: waar staat Ayoub en waar staat Van der Slot? Succes!

IMG_7827

5. Buikschuiven

In het Brabantse land staat sinds enkele jaren in de Derde Klasse A de wedstrijd VV Hoeven – Cluzona op het programma. Een wedstrijd die niet is afgelopen na twee keer 45 minuten. Na de titanenstrijd gaan beide teams naar de kantine en houden ze laat op de avond nog een buikschuifcompetitie. Afgelopen zondag won Hoeven-speler Thomas van den Broek door over zeven tafels te glijden. Misschien ook wat voor de derde helft in de kantines van de Bollenstreek?

Ondanks het 2-2 gelijkspel van Hoeven 1 bij Cluzona zegt dit filmpje genoeg.

Posted by VV Hoeven on Sunday, February 21, 2016


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen14.30Katwijk
Ter Leede14.30VVSB
Hoek14.30FC Lisse
Rijnsburgse Boys15.00De Treffers
Quick Boys15.30Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 210.30Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels11.30SJC
Valken '6812.00Excelsior Maassluis 2
Kagia14.30VVSB (zat.)
Teylingen15.00Ter Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Hillegom14.00ZSGOWMS
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen