Jawel! Vrijdagavond dus hoogste tijd voor de Vijf dingen voor langs de lijn. In deze editie zien we de voorganger van One Direction uit Lisse; in Katwijk kunnen ze er ook wat van!  Ook pakken ze in Emmen tegenwoordig niet meer de telefoon en zien we ook Vincent Kompany voorbijkomen. Verder aandacht voor de stem van de Bollenstreek en Lionel Messi die (weer) eens het goede voorbeeld geeft!

1. One Direction komt uit Lisse maar wie komt er uit Katwijk?
Waar wij ons vorige week verbaasden over de gelijkenis van One Direction met een aantal spelers van Lisse, wees een van onze lezers ons op het bestaan van een andere boyband uit Katwijk. Daarvoor moeten we een tijdje terug, maar zo zie je maar: boybands zijn van alle tijden. Met welke boyband we deze gladde boys mee moeten vergelijken laten we aan jullie!
VV Katwijk

2. “Hebben jullie een lichtinstallatie voor de wedstrijd?”
Er wordt weleens geklaagd dat we tegenwoordig alleen maar nog praten via social media. Ook FC Emmen heeft blijkbaar geen telefoon en voerde met VVSB het opmerkelijke onderstaande gesprek via Twitter. Dat begon met een serieuze vraag maar mondde uiteindelijk uit in een uitermate grappige conversatie met vuurkorven en discoballen. Voor de goede orde: FC Emmen gaat voor de derde ronde van de KNVB-Beker op bezoek bij VVSB.

Oh oh, er is geen licht..

twiiter fc emmen

Gelukkig! Genoeg alternatieven!

Schermafbeelding 2015-09-25 om 14.15.45


3. Je dochter tackelen en er trots op zijn!
Zie het hilarische filmpje hieronder. Vincent Kompany achtervolgt zijn dochtertje en trekt aan de noodrem. Het mooie is: hij is er nog trots op ook.
[youtube id=”lJS1DkdysAE” width=”728″ height=”360″]

4. Om in te lijsten
Willem van Zuilen duikt elke zaterdag in het verleden van het amateurvoetbal en komt dan met de mooiste anekdotes.  In de eerste aflevering had Van Zuilen het over de Bollenstreekderby die ook morgen op het programma staat; FC Lisse – Rijnsburgse Boys.
[youtube id=”mD0dCuN786U” width=”728″ height=”360″]

5. Messi never dives
Als je komend weekend weer een speler het ziet uitkermen nadat hij een licht zetje krijgt. Laat hem dat dit filmpje van Lionel Messi zien. Hoewel sommige van zijn ploeggenoten nog wel eens acteren alsof ze een hoofdrol in het Zwanenmeer vertolken, wil de beste voetballer ter wereld daar niets van weten. De kleine Argentijn valt nooit.
[youtube id=”Msco7LRY1dQ” width=”728″ height=”360″]


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB1-0RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 1-1Kagia
Van Nispen (zat.) 0-2Soccer Boys
Valken'68 5-4RCL
VVSB (zat.) 3-4 FC VVC
FC Boshuizen 1-6Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Forholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)