Het is een relatief rustig weekendje, met een enkele competitiewedstrijd en wat districtsbekerwedstrijden. Maar ook voor dat soort rustige weekendjes heb je een lijstje nodig om over te kunnen babbelen.

1. Stan van Bladeren

Neem Stan van Bladeren, die had een bijzondere week. De doelman uit Voorhout speelt zijn wedstrijden voornamelijk voor de beloften van Ajax, maar toen de tweede doelman van de Amsterdammers, Diederik Boer, geblesseerd leek, werd Van Bladeren opgeroepen. Naar Vigo welteverstaan, want Ajax had een Europese wedstrijd. Mooi, dacht Dennie Luigi, ex-spits van Foreholte. Lekker snoepreisje. Ik ga lekker ook mee…

dennie-en-stan
2. Quick Boys 2

In het jaar 2007-2008 haalde Quick Boys 2 de finale van de Districtsbeker. Beloning: een plaatsingsbewijs voor de ‘grote’ KNVB-beker. Dat daar beelden van zijn, is een soort van uniek. Het is de tijd voor social media, Youtube, smartphones etc. En toch zijn er ergens nog obscure beelden te vinden van die avond op Nieuw Zuid.

3. NS Reclame

Kennen jullie die vreselijk NS-reclame ook? Een jongen die ineens op Rotterdam Centraal bedenkt de internationale trein naar Londen te nemen? Slaat nergens op natuurlijk. Maar sinds dit jaar kunnen wij die reclame niet meer zien zonder aan Kees Zethof te denken. De man die de ‘Piano Man’ nieuw leven in heeft geblazen.

4. Tweede Divisie

Nee, echt super idee die beloftenteams in de Tweede Divisie.. echt een meerwaarde..

5. ADE

Dat het Amsterdam Dance Event precies in een weekend valt dat er niet wordt gevoetbald voor de competitie, is voor de heren wel lekker! En geef ze eens ongelijk. Even in de ontspanningmodus. Zo ook Ben van der Lans van Ter Leede. Graag zien we volgende week allemaal foto’s terug van de voetballers die even het Amsterdamse nachtleven in zijn gedoken.

ben-vd-lans


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC3-2Quick '20
Hillegom5-1ASC
Foreholte3-2RKDEO
Altior1-3Teylingen
VSV1-1Van Nispen (zon.)