Het is bijna december, en dat betekent dat de feestdagen weer voor de deur staan. Nou ja, bij FC Lisse feesten ze zaterdag alvast. En Noordwijk of Katwijker (wat je zelf wilt) Dirk Kuijt lijkt niet heel erg blij met de Kerst.

1. Kersttrui

“Hee, Dirk. We hebben een nieuwe trui in de Feyenoord-shop. Wil jij er even reclame in maken.” Had Dirk maar geen ‘ja’ gezegd…

dirk-kuijt

2. Zanger Nick

Goh, is dat even lekker. Een weekendje vrij met SV Hillegom en dan ook nog eens bij de buurman, FC Lisse, een potje zingen. Jahoor, Nick van Staveren heeft er zin in. Die gaat op de fiets…

van-staveren

3. Cuuute

Het is al vaker gezegd. Het hoeft niet altijd cynisch, grappig of prikkelend te zijn deze ‘vijf dingen’. Schattige of lieve foto’s mogen ook. Papa Sanchez Angulo stal onze harten op de redactie met deze post op Instagram. Wat een schitterende foto ook!

sanchez-angulo
4. Handtekening

Jaap Zwetsloot heeft een nieuw appartement. Gefeliciteerd Jaap! Maar wij zitten ook op andere handtekeningen te wachten. Kunnen we er nog meer verwachten binnenkort, Jaap? Een deal ala #CR7?

jaap-zwetsloot-teylingen

5. Witte Leeuwen

Oké, Telstar – IJmuiden – ligt niet in onze regio, maar wat is diegene die achter de Twitter zit geestig. Wij roepen onze twitteraars in de regio op om ook lekker cynisch te gaan zitten doen.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB1-0RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 14.30Kagia
Van Nispen (zat.) 14.30Soccer Boys
Valken'68 14.30RCL
VVSB (zat.) 14.30 FC VVC
FC Boshuizen 14.30Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Forholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)