Jullie hebben het misschien gezien al gezien, maar wij zijn jarig! En we blijven nog even in die verjaardagsstemming.

1. Joost Leonard

Krijg je een felicitatie van Joost Leonard, dan weet je eigenlijk dat die nooit normaal kan zijn. Heerlijk vleugje zelfspot! We like it: ,,Ze hebben goede bedoelingen, maar komen niet heel ver.”

2. Kees Zethof

Als je een felicitatie krijgt van Kees Zethof, de trainer van SJC, dan weet je dat er altijd iets origineels aan vast hangt. Toen wij dit filmpje in onze mailbox zagen er er ook bij gezegd dat het een persiflage was op de clubwatcher van SJC, verslaggever Frank Venema. Geniet even van dit heerlijke interview!

3. Steve Promes

Of hij zich nou zo verkleed heeft voor onze verjaardag?! Nee, dat denken we niet. Maar deze verkleedpartij van oud-Noordwijk voetballer Steve Promes verdiend een mooi plekje in onze lijst. Ziet er lekker uit hoor, wat een pimp.

steve-promes

4. ‘Hashtag Cees’

Normaal besteden we niet zo veel aandacht aan bestuurders die langer door gaan bij hun favoriete club. Maar in het geval van #CeesVerburg maken we graag een uitzondering. Want dat hij langer door gaat vinden wij #topklassemates. #Wegaanhetweerzienenbeleven de komende tijd. #TEAMwork van FC Lisse dit. Wij zijn #fan van de #beleving van Cees Verburg.

ceesverburg

5. Weer even naar SJC

We hadden de Noordwijkers natuurlijk al gehad met trainer Kees Zethof. Maar als we dit soort dingen tegen komen op Instagram, dan hoeven wij toch verder niks meer te zeggen? Dit is toch een open sollicitatie naar de 5? Lekker boys!

sjc


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC2-4SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk6-4FC Lisse
Warmunda 3-0Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede2-2SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk14.30HHC Hardenberg
FC Lisse14.30SteDoCo
Sporting Leiden14.30VVSB (zat.)
ASWH15.00Quick Boys
Warmunda15.00Hazerswoude Boys
Katwijk15.30De Treffers
Koninklijke HFC15.30Rijnsburgse Boys
VVSB18.00GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels14.30Roda '76
Brielle14.30Kagia
Zo. 17 nov.
ASC14.00Foreholte
Van Nispen (zon.)14.00Spaarnwoude