Jullie hebben het misschien gezien al gezien, maar wij zijn jarig! En we blijven nog even in die verjaardagsstemming.

1. Joost Leonard

Krijg je een felicitatie van Joost Leonard, dan weet je eigenlijk dat die nooit normaal kan zijn. Heerlijk vleugje zelfspot! We like it: ,,Ze hebben goede bedoelingen, maar komen niet heel ver.”

2. Kees Zethof

Als je een felicitatie krijgt van Kees Zethof, de trainer van SJC, dan weet je dat er altijd iets origineels aan vast hangt. Toen wij dit filmpje in onze mailbox zagen er er ook bij gezegd dat het een persiflage was op de clubwatcher van SJC, verslaggever Frank Venema. Geniet even van dit heerlijke interview!

3. Steve Promes

Of hij zich nou zo verkleed heeft voor onze verjaardag?! Nee, dat denken we niet. Maar deze verkleedpartij van oud-Noordwijk voetballer Steve Promes verdiend een mooi plekje in onze lijst. Ziet er lekker uit hoor, wat een pimp.

steve-promes

4. ‘Hashtag Cees’

Normaal besteden we niet zo veel aandacht aan bestuurders die langer door gaan bij hun favoriete club. Maar in het geval van #CeesVerburg maken we graag een uitzondering. Want dat hij langer door gaat vinden wij #topklassemates. #Wegaanhetweerzienenbeleven de komende tijd. #TEAMwork van FC Lisse dit. Wij zijn #fan van de #beleving van Cees Verburg.

ceesverburg

5. Weer even naar SJC

We hadden de Noordwijkers natuurlijk al gehad met trainer Kees Zethof. Maar als we dit soort dingen tegen komen op Instagram, dan hoeven wij toch verder niks meer te zeggen? Dit is toch een open sollicitatie naar de 5? Lekker boys!

sjc


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen14.30Katwijk
Ter Leede14.30VVSB
Hoek14.30FC Lisse
Rijnsburgse Boys15.00De Treffers
Quick Boys15.30Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 210.30Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels11.30SJC
Valken '6812.00Excelsior Maassluis 2
Kagia14.30VVSB (zat.)
Teylingen15.00Ter Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Hillegom14.00ZSGOWMS
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen