We blikken nog even terug op het bekeravontuur van VVSB. En Henk Wisman kreeg een onaangename verrassing na een avondje Sinterklaas bij Ter Leede.
1. Sint

Een verlate Sinterklaasviering – of was het een vervroegde kerstviering? – bij Ter Leede en daar hoort voetbalhumor bij. Maar of trainer Henk Wisman daar nu zo blij mee was.. Ingestuurd door een anonieme bron..

2. Fan van Peet!

Na onze reportage over VVSB-verdediger Peet van der Slot, heeft de Noordwijkerhouter er een fan bij gekregen. Leuk, maar helemaal lachen als je weet waar deze fan vandaan komt: Urk! Ha, Peet gaat door heel Nederland!

3. Katwijkse middenvelder?

Kijk, Robbert Susan heeft zijn contract dan wel verlengd, maar hij wordt natuurlijk een paar jaartjes ouder. In de wandelgangen gaat rond dat Katwijk wil doorselecteren. En daar wordt Marciano Mengerink bij ingezet…

4. Huh?

Kan iemand ons helpen? Hij is er weer hoor. De grensrechter van Valken ´68. We volgen hem natuurlijk op de voet op Twitter. Maar na deze tweet begrijpen we hem even niet meer.. Wil iemand een foto maken als hij er zelf ook zo bij gaat lopen langs de lijn?

5. Dirk Kuijt

Oké, het is een reclamestunt voor een niet nader te noemen bank. Maar het filmpje van Noordwijker of Katwijker – wat je zelf wilt – Dirk Kuijt die een challenge doet met golfer Joost Luiten, is leuk. Gewoon effe kijken dus.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC2-4SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk6-4FC Lisse
Warmunda 3-0Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede2-2SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk2-0HHC Hardenberg
FC Lisse4-2SteDoCo
Sporting Leiden3-3VVSB (zat.)
ASWH0-1Quick Boys
Warmunda4-7Hazerswoude Boys
Katwijk2-0De Treffers
Koninklijke HFC2-1Rijnsburgse Boys
VVSB0-2GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels4-1Roda '76
Brielle1-0Kagia
Zo. 17 nov.
ASC14.00Foreholte
Van Nispen (zon.)14.00Spaarnwoude