We blikken nog even terug op het bekeravontuur van VVSB. En Henk Wisman kreeg een onaangename verrassing na een avondje Sinterklaas bij Ter Leede.
1. Sint

Een verlate Sinterklaasviering – of was het een vervroegde kerstviering? – bij Ter Leede en daar hoort voetbalhumor bij. Maar of trainer Henk Wisman daar nu zo blij mee was.. Ingestuurd door een anonieme bron..

2. Fan van Peet!

Na onze reportage over VVSB-verdediger Peet van der Slot, heeft de Noordwijkerhouter er een fan bij gekregen. Leuk, maar helemaal lachen als je weet waar deze fan vandaan komt: Urk! Ha, Peet gaat door heel Nederland!

3. Katwijkse middenvelder?

Kijk, Robbert Susan heeft zijn contract dan wel verlengd, maar hij wordt natuurlijk een paar jaartjes ouder. In de wandelgangen gaat rond dat Katwijk wil doorselecteren. En daar wordt Marciano Mengerink bij ingezet…

4. Huh?

Kan iemand ons helpen? Hij is er weer hoor. De grensrechter van Valken ´68. We volgen hem natuurlijk op de voet op Twitter. Maar na deze tweet begrijpen we hem even niet meer.. Wil iemand een foto maken als hij er zelf ook zo bij gaat lopen langs de lijn?

5. Dirk Kuijt

Oké, het is een reclamestunt voor een niet nader te noemen bank. Maar het filmpje van Noordwijker of Katwijker – wat je zelf wilt – Dirk Kuijt die een challenge doet met golfer Joost Luiten, is leuk. Gewoon effe kijken dus.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 10 sept.
Oefenduels
Rijnsburgse Boys4-2VVSB
Noordwijk3-1SJC
Katwijk8-2DEM
Hillegom5-1Kagia
Za. 14 sept.
Noordwijk5-1ASWH
Excelsior Maassluis1-4Katwijk
Barendrecht0-2FC Lisse
Ter Leede3-2Hoek
FC 's-Gravenzande0-1FC Rijnvogels
Quick Boys 0-2Kozakken Boys
IJsselmeervogels1-1Rijnsburgse Boys
Districtsbeker
Valken' 683-3Forum Sport
VVSB (zat.)1-3Zevenhoven
Legmeervogels3-5Kagia
Van Nispen (zat.)2-3Zandvoort
Warmunda3-5KSD-Marine
Zo. 15 sept.
HBS14.00SJC
Districtsbeker
Hillegom14.00HBC
ROAC14.00Foreholte
Teylingen14.00VUC
Van Nispen (zon.)14.00REMO