Een Rijnsburgs-getint lijstje met kleine held Sven en Ismail Celen. Dit is de vijf!

1. Sven

Wat een held die Sven Ouwersloot! Slechts enkele maanden geleden kreeg de jonge voetballer van Rijnsburgse Boys JO9-2 een herseninfarct. Inmiddels is Sven hard bezig met zijn revalidatie. Rijnsburgse Boys bedacht dat deze kanjer wel eens de pupil van de week mocht worden. En zo geschiedde. Wij mogen er ook nog even van genieten, wat Sven heeft z’n eigen YouTube-kanaal. Check z’n vlog snel!

2. Jarige look-a-like

Andrea Pirlo is deze vrijdag 38 jaar gewonnen. De Italiaanse voetballer heeft in Nederland een look-a-like lopen: Ismail Celen. De ex-speler van Rijnsburgse Boys haalde daarom nog even een oude foto uit de kast!

3. Zelfspot

Steven Olsthoorn speelde zaterdag met zijn FC Lisse tegen Jong Groningen. Het duel werd gespeeld in het stadion van het vlaggenschip. En zoals wel vaker bij beloftenteams, zie je dan lege tribunes. De spits van de FC kan er nog wel de humor van inzien.

4. Waaauw

Katwijk speelde afgelopen zaterdag tegen Spakenburg de laatste wedstrijd van het seizoen. Toen de spelersbus terugkeerde in Katwijk stonden de tevreden supporters al te wachten. En zo kregen de vertrekkende spelers, waaronder Marciano Aalders, een avond om nooit meer te vergeten. Mooie beelden!

Katwijk, bedankt voor alles!🔶🔶🔶

A post shared by AALDERS (@marcianosilvanno) on

5. Dirkie!

Dirk Kuijt is een held. Voor welke club je ook bent, Dirk verdient respect. Hij nam afscheid met een hattrick, een kampioenschap en herinneren in Rotterdam om nooit meer te vergeten. Feyenoord heeft er vedette bij. Maar in onze regio vergeten we niet waar Kuijt vandaan is gekomen. En dus doken we in ons archief. Wat een mooie actiefoto vonden we nog van deze blonde Katwijker. (Foto: Orange Pictures)


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen14.30Katwijk
Ter Leede14.30VVSB
Hoek14.30FC Lisse
Rijnsburgse Boys15.00De Treffers
Quick Boys15.30Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 210.30Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels11.30SJC
Valken '6812.00Excelsior Maassluis 2
Kagia14.30VVSB (zat.)
Teylingen15.00Ter Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Hillegom14.00ZSGOWMS
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen