In een nieuwe aflevering van ‘De Vijf’ krijgt Joost Leonard een cadeautje, zien we een trotse verslaggever van Voetbal in de Bollenstreek en scoort Marios Lomis er lustig op los in Amerika.

1. Golazzo!

Laten we bij onze Noordwijkse Amerikaan beginnen. De eerste bewegende beelden zien van de ex-spits van de hoofdklasser is sowieso tof, maar als hij dan ook nog eens de winnende maakt! En dan mag hij na afloop even een interviewtje afgeven..

2. Hansie, Hansie

Soms is het als verslaggever leuk om de coach van de tegenstander te spreken. Zeker als deze man ook nog een vriend van je is. Kijk onze journalist Hennie van der Weerd eens ‘shinen’ met Hans Kraaij Jr.

3. Joosie, Joosie,

Twee keer Joost. Joost Leonard wel te verstaan van FC Rijnvogels. Wij hadden met Voetbal in de Bollenstreek nog twee oude banners staan van evenementen. Onbruikbaar, want Joost Leonard staat daar nog in een Rijnsburgse Boys shirt. Nou, helemaal onbruikbaar natuurlijk niet, dacht FC Rijnvogels…

4. Oooooh pizza

Of dit nu echt is of een grapje weten we eigenlijk nog niet. Maar dat de Noordwijkerhouters tegen de iets wat corpulente Jeroen Verhoeven (De Dijk) moesten voetballen weet nu zelfs de plaatselijke pizzaboer. Even wachten…

5. Atam!

In een week waarin keepers centraal stonden (Mark de Vries, Ricardo Kieboom, Virgil Deen en Richard van Nieuwkoop), kwamen we ook een oud-keeper tegen van vv Katwijk op social-media. Op de vraag hoe het met hem ging kunnen we kort zijn:

#summervibes

Een bericht gedeeld door Atam Koroglu (@atamkoroglu) op


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC20.00Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp20.15Hillegom