Vrijdagavond: lijstjesavond. Zijn de derby’s zaterdag een beetje saai? Dan heb je dankzij dit lijstje toch nog wat te bespreken langs de lijn. Met schone kleedkamers, creatief juichen en een oplettend bestuurslid bij FC Lisse. 

1. Kleedkamertje vegen Mochten jullie van de week in de kleedkamer komen van SJC. Veeg je ‘m dan wel even aan? Vindt de voorzitter wel zo fijn..

2. Te weinig FC Lisse-spelers

Omroep West maakte afgelopen week een alternatief lijstje voor het falende Oranje. Maar of ze daar in Lisse zo blij mee waren.

3. Juichen!

Max van Steen vindt de afgelopen weken vrij makkelijk het net. Allen die manier van juichen van Max, die kan wel wat creatiever. Wie verzint een dansje voor hem?

4. Lachen, Brandon. Lachen!

Wie kent Brandon Zigo Tichem nog? De sympathieke middenvelder van VVSB speelt inmiddels voor Westlandia. Daarnaast heeft hij ook nog een modellencarriere. Maar waarom is hij altijd zo boos?

🚶🏽

Een bericht gedeeld door Brandon Zigó Tichem (@brandonzigo) op

5. Hakkûh!

Ha, good old Danny Guijt! Oud-Katwijk middenvelder. Wisten jullie dat hij vroeger een echte gabber was? Hij trok van de week weer even z’n ‘aussies’ aan. Mooi plaatje.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC20.00Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp20.15Hillegom