Vrijdagavond: de vijf dingen voor langs de lijn op je website. Dat lijkt ons logisch. De grappigste, opvallendste social media posts van mediapartners, voetballers of stafleden.

1. Vroeg wekkertje..

Komende zaterdag staat Hoek – Ter Leede op het programma. Dat betekent 178 kilometer rijden vanaf De Roodemolen tot het sportpark van de Zeeuwse club. En daar is Mike Boelee, aanvoerder van de Sassenheimers niet zo blij mee..

2. Bruiloft

Sjaak Polak, de huidige SJC-coach stapt in 2004 in het huwelijksbootje en Omroep West mocht daar bij zijn. Van de week struinde de sportredactie door de oude beelden en vond de reportage terug. Daar kunnen wij dus ook van meegenieten.

3. Pff

Posten we nu alweer iets over Sjaak Polak? Nooooou jaaaaa..

4. Hop, paardje, hop…

Na de 0-1 van Emiel Wendt in de derby tussen FC Rijnvogels en vv Noordwijk, waren de spelers en de staf van de Noordwijkers door het dollen heen. Vooral materiaalman Theo de Boer.. Check zijn manier van juichen!

5. De Mart

Vaak is Valken-grensrechter @weewim een onuitputbare bron voor ‘De Vijf’. Dan is het ook wel eens grappig om te zien dat hij zelf het lijdend voorwerp is.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC20.00Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp20.15Hillegom