De feestweken zijn voorbij en daarom kan de focus definitief op het voetballen. Geen foto’s of video’s van dronken voetballers, maar serieuze praat. Althans, dat zou je zeggen. Bekijk het zelf in ‘Vijf dingen voor langs de lijn.’ 

    1. Laten we beginnen met Yordi Teijsse.. Uhh of is het Kenny? Deze verslaggever Fox Sports weet het zelf ook niet volgens mij.

2. Kennen jullie Karim Hajji nog? De oud-spits van Katwijk fungeerde de afgelopen jaren als teammanager van de club, maar blinkt ook uit in andere dingen.. Bekijk hier de video!

3. Noordwijk wist afgelopen week in de KNVB-beker te zorgen voor de stunt van de speelronde door Sparta Rotterdam uit te schakelen. Het leverde Thomas Reynaers zelfs een carrière op.

4. Valken’ 68 en UVS speelden afgelopen weekend een derby. De strijd was twee helften lang heet op ‘T Duyfrak en daarom moest er in de derde helft even afgekoeld worden!

5. Tot slot! De derby van Noordwijk staat komend weekend op het programma en Emiel Wendt daagt zijn vriend en vijand Tom Duindam alvast uit. 

 Lees ook: ‘Zethof: ,,Heerlijk op het ‘fietsie’ ernaartoe”
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Zat. 12 okt.
Noordwijk 1-3Excelsior Maassluis
FC Lisse 4-1ONS Sneek
DOVO 1-1Ter Leede
FC Rijnvogels 2-1Capelle
Kagia 1-3Valken'68
UVS 2-0Van Nispen (zat.)
Alphia 1-3VVSB (zat.)
Warmunda 3-2Bernardus
Koninklijke HFC 1-0Quick Boys
HHC Hardenberg 3-3Rijnsburgse Boys
TEC 1-0Katwijk
VVSB 2-2VVOG
Zon. 13 okt.
SJC 14.00Leonidas
Altior 14.00Hillegom
DOSR 14.00Foreholte
Wilhelmus 14.00Teylingen
Van Nispen (zon.) 14.00WVC