Randy Ababio is vanaf volgend seizoen geen speler van FC Lisse meer. De vleugelverdediger, die nu kampt met een blessure aan zijn schouder, heeft in goed overleg met de tweededivisionist besloten om uit elkaar te gaan. 

Voor de voormalig voetballer van FC Utrecht en Volendam begon dit seizoen nog veelbelovend op Ter Specke, met een aantal basisplaatsen. Na een paar wedstrijden belandde Ababio echter op de bank en moest hij het doen met invalbeurten. Later in het seizoen knokte de jongeling zich terug in de basis, maar raakte in de wedstrijd tegen De Treffers geblesseerd aan zijn schouder.

Tijdens zijn blessure is de back met Lisse in gesprek gegaan. Toen is er besloten dat het beter voor zijn ontwikkeling is, om op zoek te gaan naar speeltijd. Waar de 21-jarige Ababio zijn loopbaan voortzet is nog niet bekend.

Selectie 2018 / 2019

FC Lisse

Blijft: Robbert de Ruiter (trainer), Arno Lancel (assistent-trainer), Thierry Monteny, Lars Rauws, Kevin van der Zwet, Boyd Stevens, Luca Tarani, Bert Koomen, Rik Vermeulen, Martin van Eeuwijk, Niels Buijs, Bas Buimer, Rowdy van der Putten, Justin Valk, Wesley Storm (vertrekt tijdelijk naar Amerika), Kay Gerritsen, Mobarak Adouch, Alec Rahhal, Jochem Lensen, Koen Fokkema

Nieuw: Ayoub ait Afkir (Inter Bratislava, per direct), Oussama Siali (Ter Leede), Mark de Loor (vv Katwijk), David Verweij (SJC), Bryan Iliohan (AFC), Leroy Oehlers (USV Hercules), Jelle Hopman (FC Uitgeest)

Vertrekt: Rick Bouwmeister (per direct, Silvolde), Timothy van der Meulen (per direct), Tomas Tavilla (per direct), Robert van Boxel (vv Zwanenburg), Roel de Goede (DEM), Bjorn Haggerty (FC Oss), Hanne Hagary (JOS/Watergraafsmeer), Brian van der Werff (per direct), Randy Ababio (n.n.b.)

Lees ook: Van der Werff: ”Ik hoef niet te veranderen, want ik ben altijd zo geweest”

Foto: Hubert Habers.
REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Do. 21 nov.
Districtsbeker
Van Nispen (zon.) 20.00SEP
Za. 16 nov.
ODIN '5914.30FC Lisse
Barendrecht14.30VVSB
Ter Leede14.30DVS '33
DUNO14.30FC Rijnvogels
Valken '6814.30Te Werve
Van Nispen (zat.)15.00Kagia
Blauw Zwart15.00VVSB (zat.)
Warmunda15.00Meerburg
Rijnsburgse Boys15.30Katwijk
Jong Sparta15.30Noordwijk
Quick Boys15.30AFC
Zo. 24 nov.
SJC14.00Hoogeveen
Foreholte14.00Hillegom
RKDEO14.00Teylingen
Sporting Leiden14.00Van Nispen (zon.)