Rijnsburgse Boys en Katwijk zijn het nieuwe seizoen in de Jack’s League uitstekend begonnen. Beide clubs boekten een ruime zege op vreemde bodem. Voor Noordwijk was er helaas minder succes.

Een heerlijk affiche tussen AFC en Katwijk werd in het voordeel van de bezoekers beslecht. De Katwijkers zegevierden met 1-4. Ook op Goed Genoeg was de ruststand 0-2, door goals van Achmed El Azzouti en Killian van Mil. Ignacio maakte vervolgens de aansluitingstreffer, maar via Marciano Mengerink tilde Katwijk de marge weer naar twee. In blessuretijd verzorgde Robbert Susan het slotakkoord.

Rijnburgse Boys boekte een eclatante 0-3-overwinning op GVVV. Jeroen Spruijt was met twee treffers de grote man in de eerste helft. Halverwege het tweede bedrijf deed ook Furhgill Zeldenrust nog een Rijnsburgs duit in het zakje.

Noordwijk kende een mindere start. De roodwitten kwamen voor eigen publiek al vroeg op achterstand tegen Kon. HFC. Ondanks het aantal keer raken van het aluminium kon die vroege tegengoal niet meer worden weggepoetst.

GVVV – Rijnsburgse Boys 0-3 (0-2)
Goals: Spruijt (2), Zeldenrust

AFC – Katwijk 1-4 (0-2)
Goals: El Azzouti, Van Mil, Mengerink

Noordwijk – Kon. HFC 0-1 (0-1)