In navolging van Noordwijk-verdediger Kasper Michel spelen ook Quick Boys-middenvelder Cem Sahin en Katwijk-verdediger Jessie Vink volgend seizoen voor Alphense Boys. Voor beide voetballers is die keuze vrij logisch: ze zijn allebei jong en ze moeten allebei  meer minuten maken om zich verder te  ontwikkelen. 

De 21-jarige Sahin kwam deze zomer over van VELO. De oud-jeugdspeler van Sparta Rotterdam en FC Twente deed het wel erg goed in de voorbereiding van de blauwwitten, maar moet tijdens de competitie steevast Ricardo Kuyvenhoven of Kenny Anderson voor zich dulden. ,,Ik wil naar een club waar ik het vertrouwen krijg en waar ik de échte Cem Sahin kan laten zien”, zei de aanvallende middenvelder eerder deze week op onze site.

Jessie Vink keert met zijn verhuizing naar de zondag hoofdklasser terug op het oude nest. Anderhalf jaar geleden stapte de inmiddels 21-jarige Vink van de jeugd van de Alphenaren over naar de Krom. Tot een doorbraak in het Katwijkse kwam het nooit, daarom maakt de jonge vleugelverdediger voornamelijk zijn minuten in het tweede.

Link
Dat er inmiddels al drie ‘Bollenstrekers’ zijn verkast naar de Sportlaan in Alphen, komt niet uit de lucht vallen. Hein van Heek (oud-trainer van Noordwijk en FC Rijnvogels) gaat daar na de zomer zijn tweede seizoen in.

Foto: Orange Pictures.

Lees ook: Cem Sahin: de spelmaker die nooit tot bloei zal komen op Nieuw Zuid
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 25 mei
Quick Boys3-1ONS Sneek
Noordwijk4-0Eemdijk
SteDoCo2-5FC Lisse
ASWH3-1SJC
Ter Leede2-0FC 's-Gravenzande
RKAV Volendam3-5FC Rijnvogels
Valken '684-3SVC '08
Van Nispen (zat.)1-2Lugdunum
VVSB (zat.)3-1Be Fair
VVC FC1-1Kagia
Koninklijke HFC4-0Katwijk
GVVV6-5Rijnsburgse Boys
VVSB6-2FC Lienden
Zo. 26 mei
FC Boshuizen14.00Hillegom
Teylingen14.00HVV
Foreholte14.00ONA