In navolging van Noordwijk-verdediger Kasper Michel spelen ook Quick Boys-middenvelder Cem Sahin en Katwijk-verdediger Jessie Vink volgend seizoen voor Alphense Boys. Voor beide voetballers is die keuze vrij logisch: ze zijn allebei jong en ze moeten allebei  meer minuten maken om zich verder te  ontwikkelen. 

De 21-jarige Sahin kwam deze zomer over van VELO. De oud-jeugdspeler van Sparta Rotterdam en FC Twente deed het wel erg goed in de voorbereiding van de blauwwitten, maar moet tijdens de competitie steevast Ricardo Kuyvenhoven of Kenny Anderson voor zich dulden. ,,Ik wil naar een club waar ik het vertrouwen krijg en waar ik de échte Cem Sahin kan laten zien”, zei de aanvallende middenvelder eerder deze week op onze site.

Jessie Vink keert met zijn verhuizing naar de zondag hoofdklasser terug op het oude nest. Anderhalf jaar geleden stapte de inmiddels 21-jarige Vink van de jeugd van de Alphenaren over naar de Krom. Tot een doorbraak in het Katwijkse kwam het nooit, daarom maakt de jonge vleugelverdediger voornamelijk zijn minuten in het tweede.

Link
Dat er inmiddels al drie ‘Bollenstrekers’ zijn verkast naar de Sportlaan in Alphen, komt niet uit de lucht vallen. Hein van Heek (oud-trainer van Noordwijk en FC Rijnvogels) gaat daar na de zomer zijn tweede seizoen in.

Foto: Orange Pictures.

Lees ook: Cem Sahin: de spelmaker die nooit tot bloei zal komen op Nieuw Zuid
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Wie maakt de meeste goals?

Programma & Uitslagen

Za. 16 feb.
Noordwijk2-3ODIN'59
FC Lisse2-0SJC
RKAV Volendam2-1Ter Leede
Achilles Veen2-4FC Rijnvogels
Valken '682-1DoCoS
Van Nispen (zat.)1-1Blauw-Zwart
VVSB (zat.)1-0Nieuwkoop
Pancratius3-5Kagia
Kozakken Boys2-1Rijnsburgse Boys
Quick Boys2-1SteDoCo
VVSB1-3Katwijk
Zo. 17 feb.
Zeeburgia14.00Hillegom
Foreholte14.00GDA
Teylingen14.00KDO
WVC14.00Van Nispen (zon.)
Voorschoten '9714.00Warmunda