Het herstel van Max Ossendrijver gaat langer duren dan aanvankelijk gedacht. Een MRI-scan heeft uitgewezen dat de VVSB’er eind mei niet alleen zijn enkel heeft gebroken, maar dat ook de enkelbanden volledig zijn afgescheurd.

Voor de verdediger sloeg het noodlot tweeënhalve maand geleden toe in het eerste duel van VVSB in de nacompetitie, uit tegen DOVO. Ossendrijver ging na een ogenschijnlijk onschuldig duel kermend van de pijn naar de grond en moest per brancard van het veld worden gedragen. De eerste diagnose was een gebroken enkel.

Omdat Ossendrijver veel pijn bleef houden, vroeg hij onlangs op eigen initiatief een MRI-scan aan. Zijn vrees werd daarin bewaarheid: ook zijn enkelbanden bleken afgescheurd. Zodoende verwacht Ossendrijver zeker nog vijf maanden uit de roulatie te zijn, zo vertelde hij zaterdag na afloop van de na strafschoppen gewonnen bekerwedstrijd tegen FC Rijnvogels.

De lange(re) absentie van Ossendrijver is een hard gelag voor VVSB-trainer Wilfred van Leeuwen, die niet overloopt van keuzes achterin. De coach zei onlangs tegen VIDB dat hij graag een verdedigende versterking aan de selectie wil toevoegen.

Archieffoto: Orange Pictures

Lees ook: Gebroken enkel voor VVSB-verdediger Ossendrijver

POPULAIRE BERICHTEN