Katwijk heeft de streekderby tegen VVSB met 1-3 gewonnen. In Noordwijkerhout bleken de bezoekers kwalitatief gezien een maatje te groot voor de ploeg van Eric Meijers. Hoewel de VVSB de eerste kans kreeg, viel middenvelder Wesley Goeman na een kwartier uit. In een fase na die wissel leek VVSB even murw geslagen en scoorde Katwijk twee keer in zes minuten tijd. Eerst schoot Norair Mamedov een vrije trap binnen, daarna verzilverde Robbert Susan een door Marciano Mengerink versierde strafschop.

Met die 0-2 tussenstand was gelijk de wedstrijd aardig gespeeld. Katwijk controleerde, VVSB kon daar weinig tegenover stellen. Via een tweede, overigens terechte, strafschop schoot Mengerink, Katwijk vlak na rust op 0-3. De 1-3, weer uit een penalty, van Tommy Bekooij leek de spanning één tel terug te brengen. VVSB claimde opnieuw een strafschop vijf minuten voor tijd, nadat Frank Tervoert naar de grond ging. Uiteindelijk kwam de thuisploeg ook niet verder dan dat.

In de Derde Klasse won Kagia de topper tegen Pancratius met 3-5. Tijs van der Schinkel was met een hattrick de man van de wedstrijd voor de Lisserbroekers.

VVSB – Katwijk 1-3 (0-2)
Goals: Bekooij (VVSB) / Mamedov, Susan, Mengerink (Katwijk)

Pancratius – Kagia (2-2)
Goals: Van der Schinkel (3), Hogewoning (2)