Wouter Vroegindeweij maakt de overstap naar Valken ’68. De Katwijker komt over van Quick Boys en hoopt op ’t Duyfrak na lang blessureleed weer het voetbalgeluk te hervinden.

Vroegindeweij liep in oktober 2022 een zware kruisbandblessure op. Twee operaties en wat complicaties later is er nu licht aan de horizon. Vroegindeweij hoopt in augutus weer te gaan trainen, meldt Valken ’68.

Oude bekenden
In Valkenburg komt Vroegindeweij diverse oud-ploeggenoten tegen. Met Lars Wietsma, Stijn Haasnoot en Thijs den Hollander heeft hij op Nieuw Zuid eerder gespeeld. Ook andere nieuwelingen, zoals Sten Schaap en Thijs Ouwehand, zijn geen onbekenden voor hem.

De TC van Valken ’68 is content met de komst van de verdediger, die ook op het middenveld uit de voeten kan. “Naast zijn fitheid hoopt Wouter zich aankomend seizoen te verbeteren in het seniorenvoetbal. Dat houdt in dat Wouter zich voornamelijk op fysiek vlak wil versterken. Zodra Wouter weer fit is, kunnen de Valkenburgers vooral genieten van zijn sterke passing.”

Vroegindeweij speelde tot dusver altijd voor Quick Boys en schopte het ook tot de hoofdmacht. Hij heeft acht optredens in de Tweede Divisie achter zijn naam.

Foto: Valken ’68

Lees ook: Marc Langeveld maakt comeback, ook Huig van Duijn naar FC Oegstgeest

POPULAIRE BERICHTEN