Naast de VIBD Benefietwedstrijd stond gister ook de eerste VIDB BusinessCup op het programma. In de middag namen de businessclubs van Ter Leede, VV Foreholte, VV Noordwijk, FC Lisse, VVSB en VV Katwijk het tegen elkaar op om die felbegeerde titel in de wacht te slepen. De businessclub van VV Noordwijk trok uiteindelijk aan het langste eind en mag doordoor de eerste VIDB BusinessCup in de prijzenkast bijzetten.

Onder de bezielende leiding van vier scheidsrechters-talenten uit de Foreholte-stal werd er flink gestreden tussen de verschillende businessclubs. Mooi om te zien dat ook een potje voetbal op vrijdagmiddag nog het nodige fanatisme oplevert. Want iedereen wil natuurlijk wel winnen. En terecht. De finale ging uiteindelijk tussen gastheer VV Foreholte en VV Noordwijk. Laatstgenoemde ploeg won de finale met 0 – 1 waardoor aanvoerder Diederik van Egmond de VIDB BusinessCup in ontvangst mocht nemen.

Na afloop werd er een heerlijke bbq geserveerd met bijbehorende borrel wat zorgde voor een prima netwerkmoment. Wat ons betreft een geslaagde middag en wij danken dan ook de businessclubs van Ter Leede, VV Foreholte, VV Noordwijk, VV katwijk, FC Lisse en VVSB voor hun enthousiaste deelname.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen0-2Katwijk
Ter Leede2-0VVSB
Hoek1-0FC Lisse
Rijnsburgse Boys2-1De Treffers
Quick Boys1-1Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 21-2Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels1-1SJC
Valken '683-5Excelsior Maassluis 2
Kagia2-0VVSB (zat.)
TeylingenTer Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen