VVSB heeft zijn eerste overwinning in de Tweede Divisie te pakken. De Noordwijkerhouters wonnen zaterdag de uitwedstrijd bij regerend zondagkampioen FC Lienden met 0-2. Jordy Zwart tekende kort na rust uit een vrije trap van Stefan Kraaijvanger voor de openingstreffer, en tien minuten voor tijd verdubbelde Tim de Rijk de marge. Even daarvoor had de invaller nog een dot van een kans gemist. De paarsgelen kwamen de tweede helft sterk voor de dag.

Voor VVSB was de eerste driepunter een opsteker. De ploeg van Wilfred van Leeuwen was het avontuur in de Tweede Divisie met twee nederlagen tegen Excelsior Maassluis (0-2) en Kozakken Boys (1-4) moeizaam begonnen. Midweeks werd voor de beker tegen Hercules wel gewonnen.

FC Lienden – VVSB 0-2 (0-0). 51. Zwart 0-1, 77. De Rijk 0-2

VVSB: Van der Meer, Fecunda, Zwart, Kraaijvanger, Vijlbrief, Jozic (60. De Rijk), Ruigrok, Van Niel, Parami, Serbony (83. Van der Slot), Pauw (69. Bekooij)