VVSB heeft zich geplaatst voor de nacompetitie na een 2-0 overwinning in eigen huis op Jong Almere City FC. Voor de Noordwijkerhouters scoorden Frank Tervoert en Lovette Felicia. Dankzij de driepunter is Barendrecht, met nog twee duels te gaan, officieel gedegradeerd. Het gat tussen de Noordwijkerhouters en de ploeg van Jack van den Berg is acht punten.

Het duel in Noordwijkerhout was tot aan de 1-0 van Tervoert niet best. In de eerste helft vielen er slechts drie kansen te noteren, twee voor de bezoekers, één voor VVSB. Ook de tweede helft begon matig. Na een uur spelen faalde Tervoert niet één-op-één met de doelman van de Almeerders. Tien minuten voor tijd schoot Felicia VVSB in veilige haven. De Noordwijkerhouters mogen zich begin juni gaan opmaken voor de nacompetitie.

VVSB – Jong Almere City FC 2-0 (0-0)
Goals: Tervoert, Felicia