Katwijk moet het voorlopig stellen zonder Kay Blokland. De verdediger van de oranjehemden liep volgens Voetbal247 een gebroken middenvoetsbeentje op in het duel tegen Koninklijke HFC. Naar verwachting zit de verdediger van de nummer drie van de Tweede Divisie zo’n twee maanden in de lappenmand. De 25-jarige voetballer moet sowieso zes weken met z’n voet in het gips.

Ook VVSB moet het voorlopig doen zonder z’n centrale verdediger: Tomas Arroyo. De Voorhouter kreeg vlak voor Kerst te maken met een keel- en oorontsteking, waarna hij acht dagen ‘doodziek’ op bed lag. Arroyo kreeg tegelijkertijd last van verlammingsverschijnselen in z’n gezicht. Na een doktersbezoek bleek dat de 23-jarige voetballer een virus in z’n oor had opgelopen.

De voetballer miste daarom zondag de uitwedstrijd tegen FC Lienden en zal de wedstrijd van Rijnsburgse Boys ook in ieder geval aan zich voorbij moeten laten gaan. ,,Het kan nog lang duren, als m’n gezicht maar gewoon herstelt”, laat de voetballer in een korte reactie weten.

‘Iets beter’
De verdediger denkt pas weer aan voetballen als de gezichtsverlamming volledig weg is. In Lienden was hij in ieder geval wel -dik ingepakt tegen de kou- aandachtig toeschouwer bij het gelijkspel van zijn ploeg. ,,Elke dag gaat het iets beter”, liet hij in de Betuwe weten.

Foto: Frank Venema

Lees ook: ‘Teeken en Hillegom verlengen de samenwerking’
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 16 apr.
Districtsbeker
FC 's-Gravenzande4-0Ter Leede 2
Za. 20 apr.
Barendrecht1-1Katwijk
FC Lisse5-0Achilles '29
SJC0-5Eemdijk
DFS Opheusden0-2Ter Leede
TAVV2-5Valken '68
CVC Reeuwijk1-4Van Nispen (zat.)
DWO3-0VVSB (zat.)
Quick Boys2-0Noordwijk
Rijnsburgse Boys3-1De Treffers
Jong Sparta2-1VVSB
Overbos2-7Kagia
TAC '906-1Foreholte
Jong FC Den Bosch2-1FC Rijnvogels
Ma. 22 apr.
Hillegom2-3sv Hoofddorp
ESTO1-1Teylingen
Warmunda3-1Madestein