VVSB en Quick Boys hebben elkaar in de eerste wedstrijd in de finale van de play-offs in evenwicht gehouden. In Noordwijkerhout werd het 1-1. Daar mocht VVSB het meest gelukkig mee zijn. De Katwijkers kregen de grootste kansen om er met een overwinning vandoor te gaan. Zaterdag volgt de return op Nieuw Zuid om 17.00 uur. De winnaar plaatst zich voor de Tweede Divisie volgend seizoen.

Na een flitsende openingsfase van Quick Boys was het juist VVSB dat op een goed gevuld sportpark De Boekhorst op voorsprong kwam. De Katwijkese doelman Paul van der Helm kon een vlammend schot van Lovette Felicia nog net naast de goal tikken. Uit de corner die Quick Boys daarbij moest weggeven scoorde VVSB-topscorer Frank Tervoert de openingstreffer.

Kaars
In het vervolg van de eerste helft waren de Katwijkers optisch gezien gevaarlijker, maar kwamen ze vaak niet verder dan de zestien van VVSB. Tot Kay Tejan vlak voor rust met een solo-actie de Katwijkers op 1-1 zette. In de tweede helft kreeg Quick Boys-spits Dennis Kaars de grootste kans om de winnende treffer te maken. Na goed voorbereidend werk van de naar VVSB vertrekkende Chima Bosman, schoot hij van dichtbij over. Ook in het vervolg waren de grootste kansen voor Quick Boys, maar werd er niet meer gescoord.

VVSB – Quick Boys 1-1 (1-1)
Goals: Tervoert (VVSB) / Tejan (Quick Boys)

Foto: Orange Pictures

Lees ook: ‘Broekhof verwacht ‘bekersfeertje’ in Noordwijkerhout: ,,Elfhonderd Quick Boys fans”‘


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC2-4SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk6-4FC Lisse
Warmunda 3-0Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede2-2SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk2-0HHC Hardenberg
FC Lisse4-2SteDoCo
Sporting Leiden3-3VVSB (zat.)
ASWH0-1Quick Boys
Warmunda4-7Hazerswoude Boys
Katwijk2-0De Treffers
Koninklijke HFC2-1Rijnsburgse Boys
VVSB0-2GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels4-1Roda '76
Brielle1-0Kagia
Zo. 17 nov.
ASC2-2Foreholte
Van Nispen (zon.)2-2Spaarnwoude