Wilfred van Leeuwen is ook volgend seizoen trainer van VVSB. De coach heeft zijn contract op de Boekhorst met een jaar verlengd, zo werd donderdagavond bekendgemaakt. Van Leeuwen presteert met VVSB dit seizoen verrassend sterk en staat met zijn ploeg tweede in de zondagse Derde Divisie.

Van Leeuwen stapte ruim een jaar geleden in voor zijn tweede periode op de Boekhorst. De paarsgelen stonden er toen met negen punten beroerd voor, maar de Noordwijkerhouters wisten uiteindelijk op miraculeuze wijze te overleven. Een goal van Youssef Blel diep in blessuretijd van de laatste wedstrijd tegen FC Lisse (2-2) zorgde ervoor dat VVSB behouden bleef voor de Derde Divisie.

De 49-jarige Van Leeuwen was eerder al succesvol in Noordwijkerhout. De geboren Sassenheimer stond tussen 2013 en 2017 ook al voor de groep bij VVSB. Destijds haalde hij de halve finale van de KNVB Beker en bracht hij de paars-gelen naar de top van de toenmalige Topklasse.

In de zomer van 2017 stapte hij over naar FC Eindhoven, waar hij na minder dan een halfjaar zijn contract inleverde omdat hij het niet naar zijn zin had. Van Leeuwen, die in het bezit is van twee strandpaviljoenen in Den Haag, was daarna ook nog trainer van Rijnsburgse Boys.

Binnenkort verschijnt een groot interview met Van Leeuwen op VIDB

Foto: Orange Pictures

Lees ook: VVSB verslaat ook HSC ’21 en boekt vijfde zege op rij


POPULAIRE BERICHTEN