width=

VVSB heeft de thuiswedstrijd met AFC met 2-4 verloren. Alle zes de goals vielen in de tweede helft. De Noordwijkerhouters kwamen zelf op een 2-0 voorsprong, maar zagen de bezoekers in ongeveer 20 minuten naar een 2-4 voorsprong uitlopen.

In de eerste helft had AFC via een penalty van oud-Quick Boys-speler Yordi Teijsse al op 0-1 kunnen komen. Doelman Menno de Jong – die de plek onder de lat had overgenomen van de niet geheel fitte Ruben Valk – hield z’n ploeg op dat moment nog op de been door de pingel te stoppen.

Via Patrick Batist (schuiver, red.) en Lulinho Martins (intikker, red.) kwam VVSB nog op 2-0. Nadat Jonathan Robertson de 2-1 binnenschoot vanaf de strafschopstip ging het snel. Via Kenny Teijsse, Raily Igancio en Koen Bosma wonnen de hoofdstedelingen met 2-4.

VVSB – AFC 2-4 (0-0)
Goals: Batist, Martins