Drie oefenduels vanavond. VVSB leek de eerste oefenzege te gaan boeken, maar Rijnsburgse Boys kwam in de slotfase alsnog langszij. Ter Leede klopte FC Boshuizen en ook Noordwijk boekte een nieuwe overwinning.

Rijnsburgse Boys – VVSB 2-2 (0-2). Goals Rijnsburgse Boys: Vlug en Kuipers. Goals VVSB: Tavilla en Serbony

Rijnsburgse Boys heeft op de valreep een stokje gestoken voor de eerste oefenzege van VVSB. Aanwinst Nick Kuipers schoot in blessuretijd de 2-2 binnen. VVSB leidde na twintig minuten met 0-2 door goals van Tomas Tavilla en Giovialli Serbony. Jeffrey Vlug, eveneens nieuw op de Middelmors, maakte na 63 minuten de 1-2. VVSB had eerder verloren van Noordwijk (0-3) en Ter Leede (0-2). Rijnsburgse Boys won zaterdag overtuigend met 4-1 van ADO ’20.

Ter Leede – FC Boshuizen 2-0. Goals: Van der Kooye en Schreurs

Ter Leede is vooralsnog prima op dreef in de voorbereiding. Na de 2-0 oefenzege bij VVSB werd thuis met dezelfde cijfers gewonnen van de Leidse eersteklasser FC Boshuizen. Thierry van der Kooye, die overkwam van JOS/Watergraafsmeer, en Tony Schreurs waren doeltreffend.

Noordwijk – Sonoma State University 2-1 (2-0). Goals: Mol en Van Duijn (strafschop)

Noordwijk klopte het universiteitsteam Sonoma Seawolves uit Californië met 2-1. De Amerikanen zijn op tour in Nederland en wonnen zondag van FC Boshuizen. Tegen Noordwijk keken ze al na drie minuten tegen een achterstand aan. Rowin Mol kopte raak. Jaap van Duijn bepaalde vanaf de penaltystip de stand op 2-0. Halverwege de tweede helft kwamen de Amerikanen nog terug tot 2-1.