VVSB houdt de kaken op elkaar over het directe vertrek van Giovialli Serbony bij de Noorwijkerhouters. De club maakte vanmorgen bekend dat de spits om zwaarwegende disciplinaire redenen bij de club is weggestuurd. De hoofdrolspeler zelf heeft nog niet gereageerd op contactverzoeken.

,,Meer dan dat er op onze site staat, ga ik niet zeggen”, stelt VVSB-voorzitter Arjan Broekhof. ,,That’s it. Sorry.”  Of het er mee te maken heeft dat Serbony misschien met andere clubs al ingesprek is geweest ontkent Broekhof stellig. In ieder geval is dat niet de reden van het wegsturen van de spits. Zo zou Serbony volgens de wandelgangen in belangstelling staan van Rijnsburgse Boys en Quick Boys.

,,Dat heeft er nul komma nul mee te maken. Daar zijn wij de club niet naar om spelers daar voor weg te sturen. Dan kan je in het huidige voetbal wel aan de gang blijven”, zegt de preses met een kwinkslag.

In een eerste reactie laat Wilfred van Leeuwen weten vooral teleurgesteld te zijn. ,,Voor alle partijen een vervelende situatie. Het is niet mis om van iemand afscheid te nemen als je 3,5 jaar met hem samen hebt gewerkt en voor het bestuur is het zelfs vijf jaar.”

VVSB wil het gemis van Serbony in de eigen gelederen opvangen. ,,Andere jongens moeten nu opstaan. Alles is fit. Guido Pauw en Tomas Tavilla zijn jongens die de positie kunnen opvullen. Ik denk niet dat we nu nog een speler van buitenaf gaan aantrekken.”


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen14.30Katwijk
Ter Leede14.30VVSB
Hoek14.30FC Lisse
Rijnsburgse Boys15.00De Treffers
Quick Boys15.30Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 210.30Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels11.30SJC
Valken '6812.00Excelsior Maassluis 2
Kagia14.30VVSB (zat.)
Teylingen15.00Ter Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Hillegom14.00ZSGOWMS
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen