VVSB heeft zaterdagavond een punt uit het vuur gesleept bij Spakenburg. Het werd op de blauwe kant van de Westmaat 1-1. Jordy Zwart kreeg een kwartier voor tijd rood, maar een strafschop en een ondertalsituatie werden in de slotfase overleefd.

Spakenburg kwam na 35 minuten via Kelvin Maynard op voorsprong en verzuimde vervolgens verder uit te lopen. Na 67 minuten presenteerde Richelo Fecunda met een fraai afstandsschot de rekening: 1-1. Even daarvoor had Tim de Rijk al de lat geraakt uit een vrije trap.

Een kwartier voor tijd leek VVSB in een lastig parket te komen, met het wegzenden van Zwart. Doelman Ruben Valk onderscheidde zich echter door de strafschop van Olivier Pilon te keren. Vervolgens zette Spakenburg nog wel aan, maar een tweede remise tussen beide ploegen kon niet worden voorkomen. Eerder dit seizoen werd het op de Boekhorst nog 4-4.

Later een uitgebreid verslag en reacties uit het Noordwijkerhoutse kamp.

Archieffoto: Tino Stulen