width=

VVSB heeft het uitduel tegen Achilles ’29 met 2-3 gewonnen. De Noordwijkerhouters namen in de tweede helft binnen een paar minuten afstand tegen de ploeg uit Groesbeek. Het elftal van Jack Honsbeek staat nu op de negende plek in de Tweede Divisie.

VVSB miste tegen Achilles de zieke Sven Verlaan en licht geblesseerde Frans van Niel. Juist de vervangers van deze twee heren maakten het verschil. Peet van der Slot begon als vervanger van Verlaan op de linksbackpositie aan het duel en maakte nog voor het half uur de openingstreffer. Niels Willems zorgde voor de 1-1 ruststand.

In de tweede helft werd VVSB op de goede weg geholpen door een eigengoal van de thuisploeg. De vervanger van Van Niel, Mitchell Theuns zorgde vlak na de 1-2 voor de 1-3. Een minuut voor tijd kwam de Achilles ’29 nog op 2-3 door een eigen goal van Vladimir Jozic. Dat bleek gelijk de eindstand van het duel.

Achilles ’29 – VVSB 2-3 (1-1)
Goals: Van der Slot, Theuns en een eigen goal