vvsb draait warm, pijnlijke nederlagen sjc en Hillegom

VVSB heeft zaterdagavond een grote uitzege op O.S.S. ’20 geboekt. De Noordwijkerhouters lieten op Brabantse bodem geen spaan heel van de gastheer: 0-6. Bij rust was het al 0-4.

De ploeg van Wilfred van Leeuwen had na zeventien minuten al een comfortabele voorsprong te pakken. Het stond toen al 0-2. Danny Bakker opende de score, waarna O.S.S. ’20 even later een voorzet in eigen doel gleed. De thuisploeg raakte de lat, waarna VVSB in de eindfase van de eerste helft nogmaals zaken deed. In de 43e minuut benutte Leroy George een strafschop, even later pikte ook Jesse van Nieuwkerk zijn goaltje mee.

De punten waren halverwege zo goed als zeker binnen, maar de honger was nog niet gestild. In de 49e minuut kopte George de 0-5 binnen, waarna Ian van Otterlo halverwege de tweede helft zelfs voor 0-6 zorgde.

VVSB boekte overtuigend zijn zesde zege op rij en naderde ADO ’20 weer tot zeven punten. De koploper die tot dusver veertien van zijn vijftien wedstrijden won, gaat zondag op bezoek bij UDI ’19.

O.S.S. ’20 – VVSB 0-6 (0-4)
Goals: George (2), Bakker, Van Nieuwkerk, Van Otterlo, eigen doelpunt