width=

VVSB is er niet in geslaagd de kwartfinale van de KNVB-beker te bereiken. De Limburgers zegevierden op de Boekhorst met 0-1 door een treffer kort na rust van Dani Schahin. Diezelfde Schahin werd even later van het veld gestuurd, maar ondanks het numerieke overtal en een flink overwicht viel de gelijkmaker niet.

De paarsgelen hadden hun zaakjes de eerste helft prima op orde. VVSB hoefde voor de eigen goal weinig te vrezen en kreeg via Tim de Rijk de grootste kans. De linkspoot raakte echter de paal.

Druk levert geen treffer op
Kort na de thee kwam Roda JC op voorsprong, via Schahin. De Noordwijkerhoutse protesten waren hevig vanwege duwen van de Duitser aan het adres van Tomas Arroyo, maar desondanks werd de treffer goedgekeurd. Daar stond tegenover dat Schahin even later van het veld werd gestuurd, na een ogenschijnlijk makkelijk gegeven tweede gele kaart. VVSB zette flink aan en kreeg ook grote kansen, via De Rijk en Arroyo, maar tot een treffer leidde het niet.

Later volgen uitgebreide reacties en een verslag.