VVSB gaat met een uitstekend gevoel toewerken naar de nacompetitie. De ploeg van Eric Meijers boekte de grootste overwinning van dit seizoen tegen Lienden: 6-2.

Daarmee maakten de Noordwijkerhouters ook korte metten met het gerucht dat ze de pot tegen de directe concurrent zouden laten lopen, om zo hun vijftiende plek weg te geven aan Lienden en in de eerste ronde van de nacompetitie tegen een ploeg uit de zondag Derde Divisie (die als iets zwakker wordt bestempeld) uit te komen.

VVSB leidde bij rust al met 4-0 door goals van Lovette Felicia, Guido Pauw en Frank Tervoert (2).  Na rust bouwden opnieuw Pauw en verdediger Sven Verlaan die voorsprong uit. In het slot moest doelman Menno de Jong toch nog twee keer capituleren.

Comeback
Rijnsburgse Boys leek bij GVVV op een troosteloos grote nederlaag af te stevenen in de seizoensafsluiting. De ‘Uien’ wisten zich echter na een 4-0 ruststand  nog te herpakken. Een hattrick van Jeffrey Jongeneelen maakte het nog spannend in Veenendaal. Het leverde de ploeg van Wilfred van Leeuwen uiteindelijk alleen geen punten op: 6-5.

Katwijk gaf ook in de laatste wedstrijd van het seizoen bij Koninklijke HFC niet thuis. De ploeg van Jan Zoutman verloor voor de derde maal op rij: 4-0. De titelverdediger eindigt daardoor nog op een zesde plek in de tweede divisie.

Koninklijke HFC – Katwijk 4-0 (1-0)