VVSB zal het een aantal weken moeten doen zonder Wesley Goeman. De middenvelder, die afgelopen winter overkwam van Rijnsburgse Boys, heeft z’n middenvoetsbeentje gebroken. Normaal gesproken staat daar een revalidatie tegenover van gemiddeld zes weken.

Goeman viel zaterdag in de derby tegen Katwijk al uit met een pijnlijke hamstring en liet zich uit voorzorg wisselen, voordat hij echt een spierscheuring zou oplopen. ,,Maar vlak voordat ik zaterdag uitviel, voelde ik ook al een klap in mijn voet. Ik had nooit gedacht aan een breuk, maar na een ziekenhuisbezoek bleek dat helaas wel waar”, laat de voetballer in een korte reactie weten.

Goeman staat overigens nog tot het einde van dit seizoen nog onder contract in Noordwijkerhout.

Foto: Orange Pictures

Lees ook: ”De tovenaar’ evenaart De Goede: ,,Ik kan nog niet aan stoppen denken”‘


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 15 jun.
Sp. Duinwetering
DoCoS14.30VVSB (zat.)