Vanavond speelden verschillende ploegen een oefenwedstrijd. VVSB won met 5-1 van ROAC. FC Lisse en Noordwijk gingen de strijd met elkaar aan op de Duinwetering. De ploeg van Dogan Corneille ging met 3-2 aan de haal met de zege. Kagia zegevierde thuis met 3-0 over het tweede van Ter Leede. FC Lisse 2 haalde met 5-1 uit bij Foreholte.

screativeref-diedmeister3

Noordwijk –  FC Lisse 3-2

Een zeer spannende ontmoeting werd gewonnen door de ploeg van Dogan Corneille. Na acht minuten was het uiteraard Jaap van Duijn die de score opende voor Noordwijk. De toeschouwers moesten vervolgens lang wachten op de volgende score. Vijf minuten voor rust stelde Van Duijn zijn collega in de aanval Jeroen Borsboom in staat om de 2-0 aan te tekenen.

De bezoekers brachten de spanning gelijk terug door Koen Fokkema, na een fraaie actie van Richard van Heulen. Invaller Emiel Wendt leek tien minuten na rust de ontmoeting te beslissen in het voordeel van de thuisploeg. Een kwartier voor het einde kreeg Lisse een penalty en werd de spanning door Roel de Goede teruggebracht. Verder liet Noordwijk het echter niet komen.

VVSB – ROAC 5-1

De ploeg van Wilfred van Leeuwen oefende tegen de tweedeklasser op eigen veld. Tommy Bekooij opende de score na tien minuten in het eerste bedrijf. Tien minuten later verdubbelde Giovialli Serbony op aangeven van Stefan Kraaijvanger de score. Op slag van rust was het Jordy Zwart die het trio treffers volmaakte.

Na de hervatting scoorde ROAC na een kwartier tegen. Een aantal wissels later was het weer Tommy Bekooij die met zijn tweede van de avond de 4-1 op de borden bracht. In de slotfase bekroonde Tomas Tavilla zijn optreden met een treffer en bracht de eindstand op 5-1.

Kagia – Ter Leede 2 3-0

De mensen langs de lijn moesten lang wachten op een treffer tussen de derdeklasser en het tweede elftal van de hoofdklasser. Pas in de 71e minuut opende Timo Sluijmer het bal voor de gastheren. Het hek bleek van de dam want in de slotfase voerden Tom Kamp en Mark Zonneveld de score nog verder op.

Foreholte – FC Lisse 2 1-5

Een slechte eerste helft brak de ploeg van Marcel IJzendoorn op. In een kwartier liep Lisse uit van 1-1 naar 1-4. De tweede helft was meer gelijkwaardig, maar toch kon Lisse nog een doelpunt maken.