In Werkendam heeft VVSB een knappe 2-2 uit de wacht gesleept tegen grootmacht Kozakken Boys. Via een fraaie hakbal kwam de thuisploeg nog wel op 1-0. In de tweede helft repareerden Frank Tervoert en Tommy Bekooij de achterstand. Na een belegering op de Noordwijkerhoutse goal maakte Johnny Lommers tien minuten voor tijd de gelijkmaker. Daar bleef het bij.

Omdat FC Lienden en Jong Almere City hun wedstrijden wonnen tegen respectievelijk GVVV en Koninklijke HFC, is VVSB gezakt op de ranglijst naar de zeventiende plek. De Noordwijkerhouters komen in de komende twee thuiswedstrijden toevallig FC Lienden en Jong Almere City nog tegen.

Kozakken Boys – VVSB 2-2 (1-0)
Goals: Tervoert, Bekooij