VVSB heeft zaterdag een punt gepakt op bezoek bij Barendrecht. Het werd op de Bongerd 1-1. VVSB leidde lange tijd met 0-1 door een vroege goal van Tommy Bekooij, maar elf minuten voor tijd kwam de thuisploeg langszij.

De openingstreffer was te danken aan Barendrecht-doelman Van Splunter, die een houdbaar afstandsschot van Bekooij door zijn vingers liet glippen. VVSB hield daarna een fase betrekkelijk eenvoudig stand, maar vanaf de 65e minuut voerde Barendrecht de druk op. De gelijkmaker van Aerts, elf minuten voor tijd, kwam op dat moment niet als een verrassing. Gek genoeg nam VVSB na die domper razendsnel de regie weer over. Omdat een aantal overtalsituaties zeer slecht werden uitgespeeld, bleef het bij 1-1.