Arno Dijkstra keert na dit seizoen terug bij FC Rijnvogels. Daarmee blijft het verblijf van de Haarlemse aanvaller bij VVSB beperkt tot één seizoen. De spits moet het in Noordwijkerhout voornamelijk doen met een plek op de bank. Frank Tervoert krijgt de voorkeur in de punt bij de paars-gelen.

Dijkstra kwam dit seizoen tot nu toe tot drie doelpunten in het shirt van VVSB. De sterke aanvaller speelde tussen 2016 en 2018 ook al voor de Katwijkers. In z’n eerste seizoen op De Kooltuin scoorde hij 18 keer en stond hij destijds in de belangstelling van Telstar. Tot een transfer naar de profclub kwam het niet.

,,Ik wil me graag terug gaan knokken bij FC Rijnvogels. Mijn gevoelens zijn goed, ik weet wat voor een warme club het is en ik ken natuurlijk een hoop jongens uit de selectie. Ik wil hier samen met de rest van de selectie wat moois neer gaan zetten”, laat de aanvaller weten op de website van de Katwijkers.

FC Rijnvogels 2019 / 2020

Blijft: Jimmy Simons (trainer), Arie de Vreugd, Luuk Slegt, Jesse Driebergen, Max van Steen, Jan de Bruin, Lesley Kluivers, Roy van Leeuwen, Niek Ossevoort, Dirk Jan van den Oever, Ricardo de Vlugt, Reno van Heiningen, Romano van der Stoep, Jeffrey Verkerk, Jaap van Duijn, Arie van der Niet

Nieuw: Arno Dijkstra (VVSB)

Vertrekt: Joey Lauhouh (Alphense Boys)

Foto: Frank Venema

Lees ook: ‘VVSB geeft perfecte antwoord op het veld, Jongman krijgt handen op elkaar op De Krom’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 13 jul.
Oefenwedstrijd
FC Rijnvogels4-0FC Lisse
Za. 20 jul.
Oefenwedstrijd
Katwijk14.30FC Rijnvogels