width=

VVSB heeft afscheid genomen van Jack Honsbeek. De Leidse oefenmeester slaagde er dit seizoen niet in om VVSB aan de praat te krijgen in de Tweede Divisie. Na negen speelrondes staan de Noordwijkerhouters laatste met slechts twee punten. De 1-3-nederlaag van zaterdag avond tegen De Treffers bleek de spreekwoordelijke druppel die de emmer deed overlopen voor de trainer. De verliespartij tegen de Groesbekers was de zevende nederlaag op rij.

Volgens de Noordwijkerhouters is er de afgelopen weken met elkaar getracht de ommekeer op de ranglijst te bewerkstelligen. Omdat de positieve ontwikkeling van het speelbeeld en daarbij de ontwikkeling van de spelers, heeft de club besloten om in te grijpen.

Schenning
Honsbeek tekende vorig jaar rond Kerst een contract voor anderhalf jaar in Noordwijkerhout. Hij werd op dat moment als assistent-trainer doorgeschoven naar het stoeltje van de eindverantwoordelijke. Honsbeek nam daarmee het stokje over van Mark Schenning, die na amper vijf maanden in Noordwijkerhoutse dienst werd ontslagen na tegenvallende resultaten.

Foto: Orange Pictures

Lees ook: ‘Honsbeek: ,,Er is absoluut geen berusting” (plus video)’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen0-2Katwijk
Ter Leede2-0VVSB
Hoek1-0FC Lisse
Rijnsburgse Boys2-1De Treffers
Quick Boys1-1Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 21-2Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels1-1SJC
Valken '683-5Excelsior Maassluis 2
Kagia2-0VVSB (zat.)
TeylingenTer Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen