width=

VVSB heeft afscheid genomen van Jack Honsbeek. De Leidse oefenmeester slaagde er dit seizoen niet in om VVSB aan de praat te krijgen in de Tweede Divisie. Na negen speelrondes staan de Noordwijkerhouters laatste met slechts twee punten. De 1-3-nederlaag van zaterdag avond tegen De Treffers bleek de spreekwoordelijke druppel die de emmer deed overlopen voor de trainer. De verliespartij tegen de Groesbekers was de zevende nederlaag op rij.

Volgens de Noordwijkerhouters is er de afgelopen weken met elkaar getracht de ommekeer op de ranglijst te bewerkstelligen. Omdat de positieve ontwikkeling van het speelbeeld en daarbij de ontwikkeling van de spelers, heeft de club besloten om in te grijpen.

Schenning
Honsbeek tekende vorig jaar rond Kerst een contract voor anderhalf jaar in Noordwijkerhout. Hij werd op dat moment als assistent-trainer doorgeschoven naar het stoeltje van de eindverantwoordelijke. Honsbeek nam daarmee het stokje over van Mark Schenning, die na amper vijf maanden in Noordwijkerhoutse dienst werd ontslagen na tegenvallende resultaten.

Foto: Orange Pictures

Lees ook: ‘Honsbeek: ,,Er is absoluut geen berusting” (plus video)’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Wie maakt de meeste goals?

Programma & Uitslagen

Za. 23 feb.
Scheveningen14.30VVSB
Noordwijk14.30ASWH
Jong FC Groningen14.30FC Lisse
DSO14.30Valken '68
VVSB (zat.)14.30Van Nispen (zat.)
Kagia14.30Koninklijke HFC
Quick Boys15.00Harkemase Boys
De Dijk15.00SJC
Jong Vitesse15.30Katwijk
Rijnsburgse Boys15.30Spakenburg
Zo. 24 feb.
Hillegom14.00Zaanlandia
ROAC14.00Teylingen
Foreholte14.00ESTO