Wilfred van Leeuwen is ook volgend seizoen trainer van VVSB. Het contract van de geboren Sassenheimer is met een jaar verlengd, zo is zaterdag na de 3-1-thuiszege op HSC ’21 bekendgemaakt.

Van Leeuwen is bezig aan zijn tweede periode bij VVSB. De eerste was zeer succesvol: onder zijn leiding bereikte VVSB als tweede amateurclub ooit de halve finale van de KNVB Beker en verder waren de Noordwijkerhouters ook jarenlang op het hoogste amateurniveau actief.

In de winter van 2021 keerde de in het dagelijks leven strandtenteigenaar terug bij VVSB. De paarsgelen stonden er slecht voor en hadden afscheid genomen van Richard Plug.

Clubrecord
Uiteindelijk wist VVSB zich dat seizoen ternauwernood, letterlijk in de allerlaatste, veilig te spelen. Het jaar erop liep het als een trein bij VVSB, dat een clubrecord qua opeenvolgende overwinningen neerzette en uiteindelijk pas in de eindfase van de titelrace met ADO ’20 afhaakte.

VVSB belandde in de nacompetitie en strandde daarin begin juni tegen SteDoco in de halve finale. Er was daarom een korte aanlooptijd richting het nieuwe seizoen en mede daardoor begon het team wat moeizaam aan de competitie. Inmiddels de weg naar boven duidelijk gevonden. Door de 3-1-zege op HSC ’21 (de vijfde overwinning van het seizoen) staat VVSB nu zesde in de Derde Divisie A.

VVSB – HSC ’21 3-1 (2-1)
Goals: Tim de Rijk (2), Mounir Mounji

Foto: Orange Pictures

Lees ook: Perfecte zondag voor VVSB na elfde zege op rij
Check ook: Van Leeuwen (VVSB): ‘Zitten fysiek nu op het niveau dat nodig is om wedstrijden te winnen’


POPULAIRE BERICHTEN