De zaterdagtak van VVSB heeft de topper tegen Lugdunum verloren. De thuisploeg was in Leiden met 2-1 te sterk. In een verhit duel vielen liefst vier rode kaarten, eerlijk verdeeld over beide ploegen.

VVSB begon goed aan de wedstrijd en nam via een benutte strafschop van Timo van der Raadt een vroege voorsprong. Lugdunum kwam vlot terug en maakte in de tweede helft de beslissende 2-1. ,,Zij waren wel beter, maar de scheidsrechter maakte er een potje van”, zei laatste man Daan Oostdam. ,,In de laatste minuut misten wij via Lucas de Jong nog een goede kans op de 2-2.”

Door het verlies kregen de titelambities van VVSB een knauw. De Noordwijkerhouters zijn in verliespunten de nummer drie van de zaterdagse Vierde Klasse A.