VVSB heeft voor de tweede keer dit seizoen gewonnen van Rijnsburgse Boys. In Rijnsburg werd het destijds in een doelpuntrijk duel 2-3 voor de Noordwijkerhouters. Ditmaal ging VVSB met een 3-1-zege aan de haal.

De paarsgelen kwamen in de 34e minuut op voorsprong door een kopbal van middenvelder Tim de Rijk. Het was tevens het enige doelpunt in het eerste bedrijf. Na rust liep VVSB uit naar 2-0 door een treffer van Tommy Bekooij.

Rijnsburgse Boys bracht in de 77e minuut de spanning terug in de wedstrijd door een van richting veranderd schot van Massies Artien en zette daarna vol aan. Het slotakkoord was echter voor invaller Loyd van der Wilden die de eindstand op 3-1 bepaalde. Zodoende won VVSB ook de 3e officiële ontmoeting tegen Rijnsburgse Boys.

Zege voor oranjehemden
Katwijk heeft de thuiswedstrijd tegen Achilles’29 met 3-0 gewonnen. De Katwijkers kwamen voor de thee op voorsprong door een doelpunt van Damiano Schet. In de tweede helft liep de ploeg van Dick Schreuder uit naar 3-0 door doelpunten van Marciano Mengerink en Steven Sanchez Angulo. Katwijk behoudt hierdoor de voorsprong op de achtervolgers.

Katwijk – Achilles’29 3-0 (1-0)
Goals: Schet, Mengerink, Sanchez

VVSB – Rijnsburgse Boys 3-1 (1-0)
Goals: De Rijk, Bekooij, Van der Wilden (VVSB), Artien (Rijnsburgse Boys)