VVSB heeft zichzelf een enigszins goede uitgangspositie weten te verschaffen voor de return in de eerste ronde van de play-offs voor handhaving in de Tweede Divisie. In Zeeland won VVSB met 2-3 van Hoek. De Noordwijkerhouters stonden in de zeventigste minuut nog met 0-2 voor.

Frank Tervoert maakte de eerste twee paars-gele treffers al voor de rust. Vanaf zo’n twintig minuten voor tijd leek het even mis te gaan voor de ploeg van Eric Meijers. Binnen vijf minuten scoorde Hoek twee keer. Lovette Felicia zorgde met de 2-3 uiteindelijk voor een overwinning voor VVSB. De Noordwijkerhouters spelen zaterdag om 15:30 in eigen huis de return. De winnaar van de tweestrijd moet tegen de winnaar van O.S.S.’20 – Quick Boys.

Hoek – VVSB 2-3 (0-2)
Goals: Tervoert (2), Felicia

Bekijk ook: ‘Simone vraagt door bij… || Jeroen Dedel ||’