width=

VVSB heeft streekgenoot Katwijk geen dienst kunnen bewijzen in de titelrace. De Noordwijkerhouters gingen in Werkendam met 3-2 onderuit tegen Kozakken Boys, dat daardoor Katwijk op de hielen blijft zitten. Voor VVSB kwam met de nederlaag een reeks van vijf overwinningen op rij ten einde

Kozakken Boys kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong via een benutte strafschop, maar vlak voor rust tekende Vladimir Jozic voor de gelijkmaker uit een schitterende vrije trap. VVSB kwam vervolgens niet sterk uit de kleedkamer, waardoor Kozakken Boys in de eerste tien minuten van de tweede helft uitliep naar 3-1. De aansluitingstreffer van Guido Pauw kwam voor VVSB te laat om de nederlaag nog af te kunnen wenden.

Kozakken Boys – VVSB 3-2 (1-1)
Goals: Jozic, Pauw