Feyenoord heeft zondagmiddag op bezoek bij PEC Zwolle opnieuw een dreun opgelopen in de strijd om de landstitel. De Rotterdammers kwamen net zoals de afgelopen vier jaar niet tot winst in Zwolle, waar Django Warmerdam vanaf het begin speelde. Na een vroege 2-0 achterstand redde Berghuis met twee treffers nog een punt: 2-2. De voorsprong op Ajax is nu met nog vier duels te gaan nog een punt.

Feyenoord met Dirk Kuyt in de basis begon dramatisch. Binnen dertien minuten stond het al 2-0 voor de thuisploeg door Van Polen en Menig. Berghuis bracht met een mooie treffer nog voor rust de hoop weer terug in de harten van de bezoekers. Dat werd nog erger toen diezelfde Berghuis na de rust de gelijkmaker op de borden zette.

Feyenoord ging fel op jacht naar de winnende treffer, er werden ook kansen gecreëerd, maar de trekker werd niet overgehaald.