Voor Warmunda begon de kennismaking met de Derde Klasse met twee overwinningen prima, maar zondag ging de ploeg van Alain Campfens opnieuw onderuit. Tegen KDO werd in De Kwakel de tweede nederlaag op rij geleden. Daardoor bivakkeert de ploeg in de middenmoot, nog steeds keurig voor een promovendus.

Warmunda acteerde voor rust niet al te best. Halverwege de eerste helft kwam de formatie uit Warmond dan ook terecht op achterstand. In het tweede bedrijf namen de bezoekers het initiatief over en werden er ook kansen gecreëerd. Omdat die niet werden afgemaakt en ook vanwege het risico dat de ploeg nam, hing de 2-0 in de lucht. Een messcherpe counter bezegelde het lot van Campfens en co uiteindelijk.