Selmo Kurbegovic voetbalt komend seizoen in het shirt van Warmunda. Dat maakten de Warmonders donderdagavond laat bekend, vlak voor het sluiten van de overschrijvingsperiode. Kurbegovic kan bij de derdeklasser worden gezien als ‘een grote vis’. De aanvaller speelde al eerder in de Bollenstreek bij Ter Leede, Quick Boys en Rijnsburgse Boys.

De inmiddels 32-jarige Kurbegovic speelde in zijn carriere in Nederland betaald voetbal bij FC Eindhoven en Telstar. Daarna volgde er nog een avontuur bij de Montenegrijnse kampioen Buduænost Podgoric. In 2012 speelde hij met die club in de voorronde van de Champions League. Omdat hij zijn geld niet kreeg, keerde de aanvaller terug naar Nederland. Daar kwam hij terecht bij FC Chabab en later IJsselmeervogels.

Met de komst van Kurbegovic lijkt Warmunda-coach een beroep te hebben gedaan op zijn uitgebreide netwerk. De twee hebben allebei een verleden in Sassenheim op de Roodemolen. Kurbegovic speelde het afgelopen seizoen bij Xerxes DZB.

Warmunda

Nieuw: Hugo Risse (UDO), Roel Bruines (Meerburg), Hamza Harmouch (geen club), Menno van Noort (eigen jeugd), Arthur van Dam (terug van wereldreis), Selmo Kurbegovic (Xerxes DZB)

Vertrekt: Dennis Kramer, Steven de Teaye, Mart ten Have (allen gestopt), Sjoerd Winkelman (FC Boshuizen), Wout van Winsen (Teylingen, lager elftal), Remco Breuer (jeugdtrainer RCL)

Klik hier voor een volledig overzicht van de transfers in onze regio

Foto: Hans Schalk
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB1-0RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 1-1Kagia
Van Nispen (zat.) 0-2Soccer Boys
Valken'68 5-4RCL
VVSB (zat.) 3-4 FC VVC
FC Boshuizen 1-6Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Foreholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)