Rijnsburgse Boys en Quick Boys hebben zaterdagmiddag een last-minute nederlaag geleden. De Uien incasseerden een minuut voor tijd de 2-1 van gastheer FC Lienden.

Voor Quick Boys was een niveau lager hetzelfde lot weggelegd, maar dan voor eigen publiek en een aantal minuten eerder. Jong Almere City, dat aanvankelijk met 0-2 leidde, maakte in de 86e minuut de 2-3. Daardoor waren een comeback en twee goals van Yordi Teijsse niets waard.

VVSB mocht wel een punt bijschrijven. Het werd 1-1 op bezoek bij Barendrecht. Het was het derde gelijkspel in vier wedstrijden voor de Noordwijkerhouters, die nog altijd zonder zege zijn dit seizoen in competitieverband.

Barendrecht – VVSB 1-1 (1-1). Goal: Van Niel

FC Lienden – Rijnsburgse Boys 2-1 (0-0). Goal: Goeman

Quick Boys – Jong Almere City 2-3 (0-2). Goals: Teijsse (2)

Districtsbeker

Valken ’68 – SV Hillegom 2-1. Goals Valken: M. van der Plas, Van Delft. Goal Hillegom: onbekend

FC Aalsmeer – Teylingen 2-1. Goal: D. Zwetsloot

Foreholte – Forum Sport 0-5.

Van Nispen (zat.) – Aarlanderveen 2-0. Goals: Cornelissens (2)

Archieffoto: Hans Heemskerk