Tomas Tavilla vertrekt aan het einde van het seizoen bij Ter Leede. De aanvaller speelde daarmee welgeteld één seizoen op De Roodemolen. De 25-jarige buitenspeler kwam in de zomer over van FC Lisse. Het is niet bekend of Tavilla al een nieuwe club heeft voor volgend seizoen.

De tengere vleugelaanvaller kende bij VVSB tot nu toe de beste tijd uit z’n carrière. Na periodes in de jeugd van ADO Den Haag en bij Katwijk, belandde hij in 2014 in Noordwijkerhout. Met die club behaalde hij in seizoen 2015-2106 de halve finale van de KNVB-beker. In de kwartfinale tegen FC Den Bosch had hij nog een aandeel in de bizarre comeback van de Noordwijkerhouters tegen FC Den Bosch (2-3). De aanvaller gaf de assist op de 2-2 van Peet van der Slot. In 2017 verkaste Tavilla naar FC Lisse. Daar vertrok hij na één seizoen.

Ter Leede 2019 / 2020

Blijft:  Henk Wisman (trainer), Mike Boelee, Michael Bekkers, Ian van Otterlo, Robert Steemers, Ruben Hoyer, Luca Schut, Steven Waijer, Jeffrey Bok, Ben van der Lans, Jordley Petronia, Jim Gillissen, Dirk Hoekstra

Nieuw: Daan Prins, Tom Kroon, Onno Loeliger, Jimmy Brugman (eigen jeugd), Omar Limon (per direct, OFC Oostzaan)

Vertrekt: Rob Zandbergen (onbekend), Stefan Kraaijvanger (stopt), Floris Mulder (Sportlust’46), Glenn Teunissen (onbekend), Ruben van der Does (onbekend), Martijn Lagendijk (trainer reserves, Teylingen), Joey van den Berg (SJC), Toon Zwetsloot (onbekend), Mike van der Zon (Teylingen), Koen Duijtshoff (onbekend), Jim van der Krogt (onbekend), Tomas Tavilla (onbekend)

Foto: Hans Schalk

Lees ook: ‘ASWH-verdediger speelt volgend seizoen op De Boekhorst’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 13 aug.
Oefenduels
Koninklijke HFC3-4Ter Leede
FC Lisse0-1Katwijk
FC 's-Gravenzande0-3Rijnsburgse Boys
Noordwijk0-1VVSB
Quick Boys1-2Jong ADO Den Haag
Foreholteafg.Warmunda
Do. 15 aug.
Oefenduels
Quick Boys6-1TAC'90
Za. 17 aug.
KNVB-beker
VVSB2-4Harkemase Boys
FC Lisse1-2Ajax (ama.)
Ter Leede1-4Fortuna Wormerveer
FC Rijnvogels0-4O.S.S.'20
Oefenduels
Koninklijke HFC2-2Rijnsburgse Boys
Noordwijk4-0OJC Rosmalen
SJC5-0DTS Ede
Zandvoort4-0Valken '68
Hillegom2-1Van Nispen (zat.)
VVSB (zat.)2-2VVC
Katwijk4-0Velsen
Zo. 18 aug.
Oefenduel
SJC14.00Olympia Haarlem
Hillegom14.00DEM
Foreholteafg.Velsen
VVH/Velserbroek14.00Van Nispen (zon.)