Valken ’68 heeft is in Naaldwijk tegen een zware nederlaag aangelopen. Tegen de zaterdagtak van Westlandia verloren de Valkenburgers met 4-1. De enige rood-gele treffer werd gemaakt door Matthijs de Mooij. De zaterdagtak van VVSB deed wel goede zaken voor promotie naar de Tweede Klasse. De ploeg van Rob Jonkman won met 2-3 bij KMD.

Valken ’68 had het vooral in de eerste helft lastig met Westlandia (zat.). Bij rust stond het 3-0. In de tweede helft maakte De Mooij de 3-1. De 4-1 van de thuisploeg kwam voor de ploeg van Arie van Duijn net even te snel na de eerste treffer van de Valkenburgers. De groen-witten gaan daarom door naar naar de halve finale van de nacompetitie.

VVSB (zat.) stond tegen KMD met 1-0 achter bij rust. In de tweede helft repareerden Koen Damen en Stefan Immerzeel (2x) de achterstand die ze hadden opgelopen in de eerste helft. KMD kwam alleen nog terug tot 2-3. VVSB (zat.) speelde lang met tien man na een rode kaart van Timo van der Raadt.

Westlandia (zat.) – Valken ’68 4-1 (3-0)
Goals: De Mooij

KMD – VVSB (zat.) 2-3 (1-0)
Goals: Immerzeel (2), Damen